BLOGI

Zenz Organic

20.04.2018

Zenz Organic on ekosertifioitu ammattilaisten hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Tuotteet sisältävät luonnollisia vaikuttavia raaka- aineita, kuten orgaaninen kylmäpuristettu avokaadoöljy ja puhdistettu aloe vera. 

 

 

Hiustenhoito valikoimaan kuuluu shampoot, hoitoaineet, naamio sekä öljyt. Tuotteet hoitavat hiusta sekä hiuspohjaa tehokkaasti, rauhoittaen ja samalla antaen pehmeyttä ja kiiltoa. Pure tuotteet sopivat jopa perheen pienimmille. Lisäksi löytyy erikoistuotteet hiuspohjan ongelmille, kuten hilseelle ja stressistä johtuvalle hiustenlähdölle.

 

 

Muotoilutuotteista löytyy kaikki tarvittavat, kevyestä muotoilusta kunnolliseen pitoon. Tuotteet ovat hyvin muonipuoliset, esim suolasuihketta voi käyttää myös föönatessa.Tehokkuutensa takia, kannattaa aloittaa pienellä määrällä tuotetta ja lisätä tarpeen mukaan. 

 

 

Zenz Organic on meidän valinta puhtauden, luonnollisuuden ja luotettavuuden takia. 

Kestävän kauneuden puolesta. Kuluttajaa, kampaajaa ja luontoa kunnioittaen. 

 Ota yhteyttä

Parturi-Kampaamo Frissan

Yläportti 4
02210 Espoo
Puh. 050 469 9360

AJANVARAUS