BLOGI

Hiusten syväpuhdistus

16.08.2018

Onko tukka takussa kesän jälkeen, tai tuntuuko siltä ettei lempi hoitoaineesi toimi? Ensimmäiseksi mieleen tulee varata aika kampaajalle, jotta latvat saa siistittyä ja tukka on taas kuosissa. Mutta leikkaaminen ei välttämättä aina ole paras vaihtoehto.

Hiuksiin kerääntyy kaikenlaista. Esim putkista voi tulla veden mukana mineraaleja jotkä kerääntyy hiuksiin ja hiukset tuntuvat kuivilta ta jopa muovisilta... elottomilta suorastaan. Suoristusrauta ja harja jää hiuksiin kiinni ja voi tuntua siltä että puolet hiuksista tarvitsisi leikata pois jotta sais hiukset hoidettua kuntoon. Mutta leikkaamisen sijasta voi kokeilla syväpuhdistusta ensin. 

Sim sensitive on lanseerannut kolmivaiheisen mineraalien poisto konseptin joka todellakin puhdistaa hiukset. Käsittelyn jälkeen hiukset ovat kuin uudet, sileät, pehmeät, kiiltävät ja niitä on helpompi käsitellä. 

Eli ennen kuin nappaa sakset käteen tai repii hiukset päästä, kannattaa konsultoida kampaajaa, olisiko puhdistus ensisijainen tarve, eikä hiustenleikkuu. Voi toki olla että paras setti olisi puhdistus ja hoito. 

DS mineral removing hoidossa menee noin 45min ja se räätälöidään aina tarpeen mukaan. Ilmoitathan erikseen jos sinulla on super paksut hiukset jotta voimme varautua ajallisesti siihen. Teemme lisäksi kevyemmän puhdistuksen leikkauksen yhteydessä.

Hinta koko hoidolle on 48€ ja kevyempi leikkauksen yhteydessä 16€. 

Ja parasta, DS mineral removing hoito on hajusteeton ja hellävarainen, vaikka se on tehokas.

Kuvissa: Susanille tehtiin hoito ja leikkaus. Ota yhteyttä

Parturi-Kampaamo Frissan

Yläportti 4
02210 Espoo
Puh. 050 469 9360

AJANVARAUS