Haluan, että jokaisen ainutlaatuisuus näkyy hänen kampauksessaan.

– Heidi Morelius –
Frissan on koko perheen parturi-kampaamo Espoossa. Palveluihimme kuuluu hiusten leikkaukset, hius hoidot, kampaukset ja meikit. Poikkeamme kampaamojen valtavirrasta siten, että käytämme aina mahdollisimman hajusteettomia ja allergisoimattomia tuotteita palveluissamme.


 

Frissan pyrkii palvelemaan asiakkaitaan menetelmillä ja tuotteilla, jotka eivät aiheuttaisi ärsytystä tai allergioita. Meille on tärkeää, että työympäristö on hajusteeton ja turvallinen. Siksi palveluihimme eivät kuulu värjäykset eikä permanentit.

Käytämme Zenz OrganicBruns Products ja DS hiustenhoitotuotteita. Tuotesarjat ovat tarkasti valittuja luotettavuutensa perusteella. 

Frissanilla olemme erikoistuneet leikkaamaan hiuksia. Positiivisella asenteella ja kiireettömässä ilmapiirissä, teemme parhaamme, jotta jokainen asiakas löytäisi itselleen sopivan ja toimivan leikkauksen. Susan ja Lada käyttää saksien lisäksi myös veistä työvälineenä. Heidi ja Lada tekevät myös kampauksia ja meikkejä eri tilanteisiin ja juhliin: polttarit, erilaiset teemat, fantasiakampaukset ja fantasiameikit. Jokaisen parturi-kampaajan kädenjälki on uniikki, kurkkaa portfolioon! 

Viherlaakson toimipisteessä meidän palvelut ovat laajentuneet Kaunis Julietten tulolla. CIDESCO-Kosmetologi Julia palvelee asiakkaitaan mm Olivia Klein ihonhoito tuotteilla. Aikoja saa varattua kuten Frissaniin. Tutustu Julian filosofiaan hänen omilta kotisivuiltaan www.kaunisjuliette.fi 

  

 AVOINNA
Ma ja Pe 09:00-16:00
Ti, Ke ja To 10:00-18:00 

La sopimuksen mukaan

 

 


Hinnasto

Leikkaukset

  • Aikuiset 32 €–76 €
  • Lapset 0–12 v 18 €–43 €
  • Koneajo 22 €
  • Otsahiukset 16 €
  • Parta 16 €–22 €

Leikkauspalveluihin kuuluu pesu ja föönaus. Hinta riippuu käytetystä ajasta ja sisältää arvonlisäveron 24 %.

Kampaukset, meikit ja hiushoidot

  • Pesu ja föönaus 29 €–53 €
  • Kampaukset 39 €–63 €
  • Hääkampaus / Wanhat 149 € / 96 €
  • Meikit 53 €–63 €
  • Hiushoidot 59 €–69 €

Kampaukset suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti juhlatilaisuuteen sopivaksi.
Siksi aikoja ei voi varata nettiajanvarauksella.
Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.

AJANVARAUSHenkilökuntaHeidi

Frissanin perustaja
Parturi-kampaaja – maskeeraaja – simply mago
Ruotsi – suomi – englanti
Viheri ja Olari

Luen hiuksien luonnetta ja huomioin ominaisuudet, jotta saisin hiukset laskeutumaan luonnostaan vaivattomasti. Katseeni on tulevaisuudessa ja haastan itseni aina kun mahdollista.

PORTFOLIO


Susan

Parturi-kampaaja
Suomi – albania – englanti
Olari

Kädenjälkeni on pehmeä ja klassiset linjat näkyvät selvästi leikkauksissani. Pidän myös haasteista ja toteutan mielelläni hurjimmatkin mallinmuutosleikkaukset. Huolellinen ja laadukas työnjälki sekä miellyttävä palvelukokonaisuus ovat minulle tärkeitä.

PORTFOLIO


Lada

Parturi-kampaaja – meikkitaiteilija – simply mago
Valmistuu kampaajamestariksi 2022
Suomi – venäjä
Olari

Työurani aikana olen opiskellut sekä ollut töissä ulkomailla. Kokemukseni ovat antaneet monipuolisen taidon hahmottaa asiakkaalle sopivan leikkauksen, kampauksen tai meikin. Saan inspiraatiota uusista asioista ja palvelen asiakkaita varmalla otteella.

PORTFOLIO


Rebecka

Parturi-kampaaja – meikkitaiteilija
Suomi – ruotsi
Viheri

Haluan, että asiakkaani tuntee olonsa mukavaksi ja teen parhaani, jotta käyntisi olisi mieluisa. Minulle tärkeitä on työn tarkkuus, asiakkaiden omat mielipiteet sekä se, että asiakkaat tuntevat itsensä kauniiksi omana itsenään.

PORTFOLIO


Shirin

Parturi-kampaaja – meikkitaiteilija
Suomi – englanti – persia
Salon manager Olari

Pitkän urani aikana olen kerännyt osaamista säännöllisellä kouluttautumisella, alan kilpailuilla ja niissä hyvin menestyneenä, sekä ulkomailla työskentelemisellä. Asiakasanalysointi on vahvuuteni ja osaan käsitellä eri hiuslaatuja vaivatta.

PORTFOLIO


BlogiVIIMEISIMMÄT BLOGGAUKSET

Lapsi tuolissa

IMG_20210902_135735.jpg

Meillä käy paljon lapsiasiakkaita. He ovat meille yhtä tärkeitä kuin aikuiset ja palvelemme heitä yhtä kunnioitettavasti, aikaa ja laatua...


LUE LISÄÄ

Ponnarista kampaus

IMG_20190211_164209.jpg

Ponnarista kolme nopeaa kampausta.   Tässä kolme esimerkkiä siitä, miten helposti saa kampausta tehtyä itse muutamalla niksillä. Kaikissa...


LUE LISÄÄ


Ota yhteyttä

Frissan Olari

Yläportti 4
02210 Espoo
Puh. 050 469 9360

Frissan Viheri

Viherlaaksontie 5B
02710 Espoo
Puh. 040 146 5616

AJANVARAUS